Mazali yegulikni nonushtaga iste’mol qilishingiz yoki ish va o‘qishga o‘zingiz bilan olib ketishingiz ham mumkin.

 — Manba: «Daryo» nashri.

Foto: Lifehacker
Foto: Lifehacker

Kerakli mahsulotlar:

  • baton non — 1 dona;
  • kolbasa — 100 g;
  • pishloq (motsarella) — 100 g;
  • kolbasa — 100 g;
  • sariyog‘ — 3-4 qoshiq;
  • tuxum — 2 dona;
  • tuz;
  • maydalangan non — 100 g;
  • parmezan — 30.

Tayyorlanish jarayoni:

  • Non, kolbasa va pishloqni bo‘laklarga bo‘ling.
  • Eritilgan sariyog‘ni maxsus qolipga soling.
  • Chaqilgan tuxumga sut va bir chimdim tuz soling.
  • Ikkinchisiga maydalangan qotgan non va qirg‘ichdan chiqarilgan pishloq qo‘shing.
  • Nonni sutli aralashmaga, keyin esa maydalangan nonga botirib oling.
  • Maxsus idishga soling.
  • Non ustiga bir bo‘lak pishloq, kolbasa va yana pishloq qo‘ying.
  • Ustini non bilan yoping va yana pishloq qo‘ying.
  • Qolgan mahsulotlardan ham mana shunday buterbrod tayyorlang.
  • 220 daraja qizigan pechga 5—8 daqiqaga qo‘ying.

Yoqimli ishtaha!

От qwert.uz