Ushbu salatni tayyorlash uchun bor-yo‘g‘i 10 daqiqa kerak bo‘ladi.
— Manba: «Daryo» nashri.

Foto: Lifehacker
Kerakli mahsulotlar:
- bodring — 2 dona;
- dudlangan kolbasa — 100 g;
- qattiq pishloq — 50 g;
- konservalangan jo‘xori — 240 g;
- mayonez — 2—3 osh qoshiq;
- qotgan non — 75 g;
- shivit.
Tayyorlanish jarayoni:
- Bodring va kolbasani somoncha shaklida to‘g‘rang.
- Pishloqni qirg‘ichdan chiqaring.
- Bodring, kolbasa, pishloq va jo‘xoriga mayonez qo‘shib aralashtiring.
- Tarelkaga soling, ustidan qotgan non soling va shivit bilan bezang.
- Kolbasa o‘rniga tovuq go‘shti qo‘shsangiz ham bo‘ladi.
Yoqimli ishtaha!