Mazali pishloq, qovurilgan piyoz va sabzi bilan to‘ldirilgan ishtahani ochuvchi mazkur guruchli taom barchaga xush yoqadi.

 — Manba: «Daryo» nashri.

Foto: Lifehacker
Foto: Lifehacker

Kerakli mahsulotlar: 

  • guruch — 50-60 gr;
  • sabzi — 1 dona;
  • piyoz — 1 dona;
  • o‘simlik yog‘i — 2 osh qoshiq;
  • smetana — 1 osh qoshiq;
  • pomidor — 5 ta;
  • pishloq — 100 gr;
  • tuz;
  • murch.

Tayyorlanish jarayoni: 

  1. Guruchni qaynatib oling.
  2. Sabzini katta tishli qirg‘ichdan o‘tkazing. Piyozni maydalang.
  3. 7-10 daqiqa davomida piyoz va sabzini qovuring, tuz va murch soling. Smetana qo‘shib, bir daqiqadan so‘ng olovdan oling. Guruchga qo‘shib aralashtiring.
  4. Pomidorning yuqori qismini kesib, qoshiq bilan ichini tozalab oling.
  5. Pomidor ichiga qirg‘ichdan o‘tkazilgan pishloqni, keyin sabzavotli guruchni soling. Qolgan pishloqni ustiga seping.
  6. Pomidorlarni 15-20 daqiqa davomida 200 darajali pechda pishirib oling.

Yoqimli ishtaha!

От qwert.uz

13 комментариев для “Taomnomaga yangilik kiritamiz: guruchli qiyma solingan pomidor retsepti”

Обсуждение закрыто.