Asal, yong‘oq, dolchin va tvorog olma bilan uyg‘unlashib, takrorlanmas ta’mni hosil qiladi. 

 — Manba: «Daryo» nashri.

Foto: Lifehacker

Kerakli mahsulotlar:

  • olma — 4 dona
  • tvorog  — 200 g
  • asal — 1 osh qoshiq. qoshiq
  • yong‘oq — 1 hovuch
  • dolchin.

Tayyorlanish jarayoni:

  1. Dastlab olmalarning ichi nachinka solinishi uchun kesib olinadi.
  2. So‘ngra tvorog, asal, maydalangan yong‘oq va dolchin yaxshilab aralashtiriladi.
  3. Olmalarning ichi tvorogli aralashma bilan to‘ldiriladi.
  4. Mevalar taxminan 30 daqiqa davomida 190 daraja qizdirilgan pechda pishirib olinadi.

Yoqimli ishtaha!

От qwert.uz