Tayyor bo‘lgan murabboni sariyog‘ surtilgan non yoki tvorog bilan aralashtirib yeyish tavsiya qilinadi.

 — Manba: «Daryo» nashri.

Foto: Lifehacker
Foto: Lifehacker

Kerakli mahsulotlar:

  • qorag‘at — 1 kg;
  • shakar — 500 g;
  • suv — 150 ml.

Tayyorlanish jarayoni:

  • Yuvib, tozalangan qorag‘atni kastryulkaga soling.
  • Shakar va suv solib aralashtiring.
  • O‘rtacha olovga qo‘yib, qaynatib oling.
  • 5 daqiqa qaynasin (bu vaqtda aralashtirishda davom eting).
  • Sterilizatsiya qilingan bankalarga solib chiqing va qopqog‘ini yoping.
  • Teskarisini qilib terib chiqing, o‘rab qo‘ying.
  • Soviganidan keyin sovuq va qorong‘i joyda saqlang.

Yoqimli ishtaha!

От qwert.uz