“Vareniki”larni tayyorlash uchun ko‘p mahsulot ham, vaqt ham ketmaydi  — deb bu haqda «Daryo» nashri  xabar beradi.    

Quyidagi mahsulotlar kerak bo‘ladi:

  • Tuxum — 1 dona
  • Tvorog — 200 gr
  • Un — 200 gr
  • Shakar, tuz

Tayyorlanish jarayoni:

Foto: “Yeda.ru”

Idishga tvorog soling, shakar, tuxum va un qo‘shib sanchqi bilan aralashtiring.

Foto: “Yeda.ru”

Stol ustiga yopishib qolmasligi uchun un seping va tvorogli xamirni ikkiga bo‘lib, har ikkisini ingichka shakliga keltirib oling.

Foto: “Yeda.ru”

Xamirni bir xil qalinlikda kesib chiqing.

Qozonda suv qaynatib oling va xamir bo‘laklarini birma-bir solib pishirib oling. Pishgan xamirlar ustidan murabbo soling.

Foto: “Yeda.ru”

Yogurt, asal va meva qo‘shib issiq yoki sovuq holida ham iste’mol qilish mumkin.

Yoqimli ishtaha!

От qwert.uz