Kam mahsulotlardan tayyorlanadigan xushtam yegulik retseptini e’tiboringizga havola qilamiz.
— Manba: «Daryo» nashri.

Kerakli mahsulotlar:
- kolbasa — 100-150 g;
- ko‘katlar;
- lavash xamiri — 1 dona;
- mayonez;
- morkovcha — 100-150 g.
Koreyscha sabzi qanday tayyorlanadi?
Tayyorlanish jarayoni
- Kolbasani somoncha shaklida to‘g‘rang.
- Ko‘katlarni maydalang.
- Lavash xamiriga mayonez surtib chiqing.
- Ustidan sabzi, kolbasa va ko‘katlarni ketma-ketlikda soling.
- Rulet shakliga keltirilgan lavashni folga qog‘ozga o‘rab, 2 soatga sovitkichga qo‘ying.
- Dasturxonga tortishdan avval bo‘laklarga bo‘ling.
- Istalgan sous bilan qo‘shib iste’mol qilsangiz bo‘ladi.
Yoqimli ishtaha!