Mazali va to‘yimli pirog tayyorlash uchun ortiqcha vaqt kerak emas.

Foto: Russian Food

  — Манба: «Daryo» nashri.

Kerakli mahsulotlar:

  • kartoshka — 5-6 dona;
  • tuzlangan karam — 150 gr;
  • go‘shtli qiyma — 200 gr;
  • piyoz — 2 dona;
  • qatiq — 1 stakan;
  • smetana — 1 stakan;
  • tuxum — 4 dona;
  • un — 1,5 stakan;
  • soda — 1 choy qoshiq;
  • o‘simlik yog‘i — 50 gr.

Tayyorlanish jarayoni:

  • smetanaga qatiq, tuxum, sirka bilan eritilgan soda solib aralashtiring;
  • kartoshka va piyozni mayda kvadrat shaklida to‘g‘rang;
  • yog‘ surtilgan maxsus idishga kartoshkani bir qavat qilib soling;
  • ustidan qiyma, piyoz va tuzlangan karam soling;
  • ustidan tayyorlab olingan suyuq holdagi xamirni quying;
  • 200—220 daraja qizigan pechda 40 daqiqa davomida pishirib oling.

Yoqimli ishtaha!

От qwert.uz