Go’sht, tomat qaylasi va eritilgan pishloq qo‘shilgan bu taom pitssa sevuvchilarni xursand qilishi aniq.
 — Manba: «Daryo» nashri.

 Foto: Lifehacker

Kerakli masalliqlar:

  • bulochka — 8 ta
  • piyoz — 1 dona
  • pishloq — 200 g
  • o‘simlik moyi — 2 osh qoshiq
  • qiyma — 500 g
  • tomat qaylasi — 300 g
  • tuz va ziravorlar.

Tayyorlanishi:

  1. Bulochkalarni ikkiga bo’ling. Pechda biroz qizdirib oling.
  2. Piyozni mayda to‘g‘ang, pishloqni qirg‘ichdan o‘tkazib oling.
  3. Tovaga o‘simlik yog‘i solib, o‘rtacha olovda qiymani qovuring.
  4. Piyoz, ta‘bga ko‘ra tuz va ziravorlar qo‘shing.
  5. Qiymani bulochkalar ustiga solib, ustidan pishloq seping. 10 daqiqa davomida pechda pishiring.

От qwert.uz