Pishloq va tuxum qo‘shib tayyorlanadigan pomidor gazagi retsepti

Pishloq, tuxum, sarimsoq va ko‘katlar aralashmasi ajoyib ta’mni hosil qiladi.

  — Manba: «Daryo» nashri.

Foto: Lifehacker

Kerakli mahsulotlar:

  • tuxum – 3 dona;
  • pishloq – 150 gramm;
  • sarimsoq – 2 bo‘lak;
  • pomidor – 4-6 dona;
  • ko‘kat va mayonez.

Tayyorlanish jarayoni:

  1. Dastlab qaynatib olingan tuxumlar tozalanadi.
  2. So‘ngra pishloq, sarimsoq, tuxum va ko‘kat mayda to‘g‘raladi hamda mayonez bilan aralashtiriladi.
  3. Pomidorlarning tepa qismi kesiladi va ichki qismi asta o‘yib olinadi.
  4. So‘ngra nachinkadan pomidorlarning ichiga solinadi va ustki qismi yopiladi.

Yoqimli ishtaha!