Sabzavotlar va xantal uyg‘unlikda kotletlarga o‘zgacha ta’m bag‘ishlaydi. 

  — Manba: «Daryo» nashri.

Foto: Lifehacker

Kerakli mahsulotlar:

  • tovuq filesi — 500 gramm;
  • kartoshka — 3-4 dona;
  • tuxum — 3 dona;
  • un — 50 gramm;
  • smetana — 2 osh qoshiq;
  • o‘simlik yog‘i — 3-4 osh qoshiq;
  • tuz va ziravorlar.

Tayyorlanish jarayoni:

  1. Tovuq filesi mayda to‘g‘raladi. Kartoshka qirg‘ichdan o‘tkaziladi.
  2. So‘ngra hamma mahsulot yaxshilab aralashtiriladi va kotletlar hosil qilinadi.
  3. O‘rtacha olovda qizigan yog‘da ikki tomoni qizargunga qadar qovuriladi.

Yoqimli ishtaha!

От qwert.uz